CANNA Terra Professional Plus 25l

Kód: 26976
Značka: CANNA
229 Kč 189,30 Kč bez DPH
Skladem (Čestlice)
Typ přepravy ?
Možnosti doručení
Zemina Canna Terra Professional PLUS obsahuje kvalitní mix černé a granulované rašeliny, s perlitem a směs podpůrných organických látek. Objem 25 litrů.

Detailní informace

Detailní popis produktu

CANNA Terra Professional Plus je 100% biologický pěstitelský substrát vyvinutý speciálně pro vnitřní pěstování, avšak vynikající výsledky přináší i při pěstování venku. Substrát se skládá ze vzdušné rašeliny a druhů kůry stromů, které mají antiseptický účinek. Podporují výjimečný vývoj kořenů a vznik silnějších stonků. Díky substrátu rostou rostliny mnohem rychleji již od samého počátku. Rostliny jsou zdravější, odolnější proti stresu a méně náchylné na napadení škůdci nebo plísněmi. Terra Professional Plus vytváří nejlepší efekt, pokud jsou současně použity CANNA hnojiva

Hodnota pH v substrátu Canna je upravené pro dlouhodobé užívání, s dostatečně velkým podílem vápence, aby vydržel celý pěstební cyklus. Speciální struktura poskytuje v substrátu optimální množství vody a vzduchu. CANNA Terra Professional Plus obsahuje stopové prvky a cheláty, které chrání rostliny během růstu.

Hodnota pH: 5,5 – 6,5
Hodnota EC: 1,1 – 1,3 mS/cm

Zalévání
V závislosti na velikosti květináče, podmínkách pěstování a růstové fázi Vaší rostliny, je nutno upravit množství vody vzhledem k potřebám dané rostliny. Za normálních podmínek, rychle rostoucí dospělé rostliny odpařují 4-6 litrů vlhkosti denně na m2. U větších rostlin používejte 5l květináče - čím větší nádoba, tím více konstantní kořenové prostředí bude. Pokud používáte run-to-waste systém, ujistěte se, že je zde dostatečná drenáž - je možné umístit tenkou vrstvu hydro granulí na dně nádoby pro provzdušnění a odvodnění.

Plastový obalový materiál produktu Canna Terra Professional je 100 % recyklovatelný. Skladujte na chladném a suchém místě. Nevystavujte teplotám nižším než 4°C.

CANNA Terra Flores

CANNA Terra Vega

Zalévání rostlin? Jakým způsobem a jak často?

Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.

Nevyplňujte toto pole: